Vadertje Staat (Burg in Thailand)


published: Wed 7 Oct 2009

Nessie is dood. De Global warming scam.New York en Chicago hadden dit jaar de koudste Juni maand sinds decennia. Was het de warmste maand sinds decennia geweest, oohh jee.. dan berg je maar, dat zou van de daken worden geschreeuwd door onze "Global Warming"-fanaten, politici en de daarbij op schoot zittende media. "Zie je wel! Global Warming!".De gemiddelde oppervlakte temperatuur is het afgelopen decennium echter niet toe- of afgenomen (Cato Institute). In Johannesburg sneeuwde het voor het eerst in 25 jaar, in Baghdad voor het eerst in 80 jaar en Buenos Aires zag na 90 jaar weer sneeuw.

Ondanks dat de cijfers ze tegenspreken grijpen de fanatici ALLES aan om ons te overtuigen dat er desondanks Global Warming is. Een natte herstmaand? Global Warming! Een droge herstmaand? Global Warming! Een natte zomer? Global Warming! Een kurkdroge zomer? Global Warming! Aangespoelde walvissen? Global Warming! Een vulkaanuitbarsting, aardbeving, overstroming of tsunami? Global Warming!

Enkele voorbeelden uit de media (Volledige artikel):
Maar daar blijft het niet bij. Het wordt nog veel erger! Wat dacht u hier van? Ik neem u 30 jaar mee in de tijd. Kijk en huiver. Global Warming!


Door de GW zullen er in NL opeens nieuwe bloemen tevoorschijn komen die een bepaald stuifmeel uitscheiden dat voor de mens dodelijk is!90% van de bossen in NL zal verbranden. Er zal niet voldoende zuurstof voor iedereen meer zijn. Mensen zullen op leven en dood strijden voor het laatste restje zuurstof.NL zal geheel overstromen. Met name de kinderen zijn het kind van de rekening, zij hebben immers nog geen zwemdiploma.Het wordt zo heet dat leven boven de grond ondraaglijk wordt. Burgers leven in hutjes onder de grond. Huizen raken onbewoond en onverkoopbaar. De vastgoedsector, makelaardij en bouwbedrijven gaan allen failliet en het merendeel zal het niet overleven.Bepaalde pesticiden, levensgevaarlijk voor de mens, gedijen prima in warmer weer en ze vinden kaas heerlijk. De insecten in kaas gaan miljoenen mensen doden, als het zo doorgaat met de GW.
Kaas wordt 1 van onze grootste vijanden!
Met name Gouda Extra Belegen is een broeinest voor de Global Warming beestjes.Oranje zal opnieuw geen kampioen worden: 'het was ondraaglijk te spelen in deze hitte!' De keeper, Harrie Vangnet, weet zijn misgreep in de slotminuut ook aan de GW: 'man.. man.. wat was die bal heet geworden! Die verduvelde Global Warming! Anders waren we wereldkampioen geworden. Zeker te weten!'Door de warmte sterven veel algen en insecten uit en vissen krijgen voedselgebrek. Zij zullen muteren, erg groot worden en gaan zwemmers aanvallen om te overleven! Sommige soorten krijgen pootjes en lopen zo pardoes de weg op en eten alles op wat beweegt!


Is GW een gevaar voor de mensheid? Welke GW bedoeld u eigenlijk?

De milieu-fanaten en -waanzinnigen die deze onzin proberen te verkopen en u in een hutje onder de grond willen stoppen, dat is het grootste gevaar. Ze hebben een heel andere agenda:Burg in Thailand
Datum: Wed 7 Oct 2009
Burg werkt met openSUSE 10.2 (i586)

Home